imagine
NU vrem sa alimentam fanteziile legate de 2012.
Avem convingerea ca o Mare Translatie va avea loc (mai devreme sau mai tarziu – si nu vom preciza noi data).
Dar iata ce consideram ca este important: solutia este elevarea nivelului de vibratie…si numai aceasta. Celelalte sunt paleative… de genul buncare atomice, pesteri, etc – sunt solutiile naive ale celor care nu mai spera fiindca nu vor sau nu stiu sa se transforme interior.
Sinele suprem individual sau „noi din noi”, Eu-ul nostru autentic- este indestructibil… ba chiar este etern.
Dar vom cumula in aceasta postare informatii din presa si din „folclorul” de Internet.
Va sugeram sa folositi bunul simt şi inteligenta pentru a va orienta.

Societatea Academica AdAnima
…………………………………………………

Urmatoarele informatii nu au putut fi verificate iar site-ul indicat nu mai exista sau nu mai poate functiona.
Desigur, in aceste conditii, ar putea fi literatura fantastica scrisa cu talent (in afara de articolul de pe Hotnews, care este o stire oficiala).
Dar pornind de aici, putem sa citim printre randuri si sa cautam confirmari. In timpul liber.
………………………………………………

O scrisoare de la un politician norvegian
martie 5 2009 – 12:20 (Info.po9t.com)

Без описания Persoana care a scris acest mesaj ne-a divulgat numele real (pe care l-am verificat), impreuna cu o serie de fotografii cu Primul ministru al Norvegiei si separat cu Benazir Bhutto. Suntem convinsi de veridicitatea lor, dar veti intelege ca nu putem sa le dezvaluim numele lor real sau sa publicam fotografiile fara consimtamant.

Continutul acestui mesaj, daca este adevarat, poate fi de o importanta majora.

[Editat gramatical si de erori de ortografie acolo unde a fost necesar pentru a asigura o deplina claritate. Ca o prefata a mesajului, scriitorul isi cere scuze pentru engleza folosita, aceasta nefiind limba lor materna].

Sunt un politician Norvegian. As dori sa spun ca vremuri grele vor fi, incepand cu anul 2008 pana in anul 2012.

Guvernul Norvegian contruieste tot mai multe baze subterane si bunkere. Cand sunt intrebati, acestia raspund ca sunt pentru protectia populatiei din Norvegia. Cand am intrebat : cand vor termina ?, au raspuns ca „inainte de 2011”.

Israelul face la fel, precum multe alte tari.

Dovada mea ca ceea ce spun este adevarat, sunt fotografiile trimise de mine si toti acei Prim-ministrii si ministrii cu care ma voi intalni si pe care am sa-i cunosc. Ei stiu totul despre asta, dar nu vor sa produca panica in randul populatiei.

Planeta X se apropie, iar Norvegia a inceput sa depoziteze hrana si seminte in Svabald si in zona arctica de N, cu ajutorul SUA si EU si in jurul intregii tari. Ei ai vor salva doar pe aceia din elita societatii si pe cei cu care pot reconstrui: doctori, oameni de stiinta, etc.

Cat despre mine, pot spune ca stiu ca o sa plec pana in anul 2012, in zona Mosjoen, unde avem o mare baza subterana militara. Acolo suntem impartiti in sectoare, rosu, albastru si verde. Ordine militare au fost deja date in acest sens, iar campusurile au fost construite cu mult timp in urma.

Oamenii care vor fi lasati la suprafata, vor murii alaturi unul de celalalt si nu vor primi nici un fel de ajutor. Planul este ca 2 000 000 (mil) de norvegieni vor fi salvati, iar ceilalti vor muri… Aceasta inseamna ca 2 600 000 vor disparea in noapte, nestiind ce sa faca…

Toate sectoarele si arcile sunt conectate prin tuneluri si au trenuri, care fac legatura intre acestea. Aceasta este pentru a se putea mentine legatura intre ele. Doar niste usi mari le separa, astfel incat sectoarele nu pot fi compromise vreodata.

Sunt foarte trist. De multe ori plang alaturi de altii care stiu, ca atata de multi vor afla prea tarziu si atunci totul va fiterminat pentru ei. Guvernul a mintit populatia inca din 1983 si pana acum. Toti politicienii importanti din Norvegia cunosc acest lucru, dar putini vor recunoaste public acest lucru – deoarece le este teama ca in cazul in care o fac, vor pierde trenul NOAH 12 care ai va duce catre arka, unde se vor afla in siguranta.

Daca spun cuiva acest lucru, cu siguranta ca vor muri. Dar mie nu mai imi pasa de mine insumi. Omenirea trebuie sa supravietuiasca, specia umana trebuie sa supravietuiasca.. Oamenii trebuie sa cunoasca acest lucru.

Toate guvernele lumii sunt constienti de acest lucru si toti spun ca se va intampla. Pentru oamenii care vor reusi sa se salveze, pot sa le sugerez sa caute locuri mai inalte, pesterii in munti unde pot sa isi tina hrana, pentru cel putin 5 ani, hrana la conserva si apa pentru o perioada. Pastile contra radiatiilor si costume antiradiatii, sunt de asemenea recomandate, daca bugetul va permite.

Pentru ultima data spun „Dumnezeu sa ne ajute pe toti”…dar Dumnezeu nu ne va ajuta, stiu eu. Numai individual, fiecare persoana poate face diferenta. Treziti-va, va rog…!

As fi putut sa va scriu sub alt nume, dar nu imi mai este frica de nimic.. Cand cunosti anumite lucruri, devi invincibil si nici un rau nu te mai poate atinge, cand sti ca sfarsitul este aproape.

Va asigur 100% ca aceste lucruri se vor intampla… Acestia sunt ultimii 4 ani pentru a ne pregati. Luati-va arme si organizati-va in grupuri de supravietuire, si gasiti un loc in care sa puteti fi in siguranta pentru o vreme.

Intrebati-ma ce vreti si am sa va raspund atat cat stiu despre implicarile Norvegine in tote acestea. Uitati-va imprejur: construiesc baze subterane si bunkere pretutindeni. Deschideti-va ochii. Intrebati guvernele ce construiesc, si ei vor spune ” Ah, e doar un depozit pentru hrana” si asa mai departe. Ei va orbesc, cu atatea minciuni.

Semne ale prezentei Extraterestrilor, sunt si ele prezente si observ, destul de des, politicienii importanti din Norvegia ca nu sunt ceea ce spun ei ca ar fi. E ca si cum acestia ar fi controlati mental, si tot ceea ce spun este de fapt ce li s-a spus sa zica. Puteti sa observati aceasta in ochii lor si in mintea lor.

Amintiti-va ca aceia care se vor gasi in sau pe langa orasele mari, in 2012, vor fi primii afectati si vor muri primi. Mai tarziu armata va face curatenie printre supravietuitori, avand ordin sa ai impuste pe toti aceia care opun rezistenta, avand ordin sa ai aduca pe toti in campusuri, unde fiecare va fi marcat cu un numar si etichetat.

De asemenea am observat ca Benazir Bhutto a vorbit pe siteul dvs. Moartea ei a fost una tragica. Am cunoscut-o pe Benazir, dupa cum puteti observa. Din fotografii veti observa ca m-am intalnit cu multi politicieni notabili si lideri mondiali.

Publicul nu va sti ce se intampla pana la sfarsit, deoarece guvernul nu doreste sa creeze panica. Totul se va intampla in tacere deplina, iar guvernul va disparea pur si simplu.

Dar, eu va spun acest lucru: nu umblati linistiti prin noapte. Luati masuri pentru a fi in siguranta impreuna cu familia. Uniti-va cu altii. Lucrati impreuna pentru a rezolva numeroasele probleme pe care le veti intalni.

Cu tot respectul
[Numele si dovada identitatii au fost furnizate]

Ca o continuare imediata a corespondentei, si ca raspuns la intrebarile noastre specifice, putem adauga urmatoarele clarificari, spuse de catre sursa noastra, cu propriile sale cuvinte:

Am vizitat mai multe baze subterane [numarul a fost specificat]. Am folosit „trenuri” ca sa ne deplasam. Doar cateva persoane speciale au fost selectate pentru a le vizita. Doar cei din elita cunosc aceste lucruri.

Detin dovezi cu privire la lucrurile pe care le sustin. Am incredere in sursele mele 100%, dar lor le este frica sa spuna ceea ce stiu. Oamenii se tem pentru viata lor, iar asta este adevarul. De asemenea, am dorit sa spun publicului ce se intampla. Nu imi este frica de moarte, sau de alte lucruri.

Toata elita de politicieni din Norvegia cunosc lucrul acesta. Ei stiu, de asemenea, ca daca vor spune ceva vor fi eliberati din functie si li se va refuza accesul la diferitele baze subterane, cand va sosi momentul.

Trenurile NOAH 12, sunt mijloace de transport intre diferite baze subterane. Au sisteme de acest fel, implementate de la baza la alta. Acestea sunt in principal utilizate de armata, acesta detinand in totalitate controlul lor. Exista simboluri, in forma de triunghiuri portocalii, in fiecare baza, iar verificarea la intrare se face prin trecerea, prin niste campuri de energie.

Viitorul copiilor mei inseamna totul pentru mine acuma – si al tuturor celorlalti copii care cresc in noua lume. Trebuie sa facem diferenta, pentru ca ei sa stie ceea ce au facut parintii lor pentru ei, cum ar fi aceste informatii pe care vi le-am dat unor oameni ca voi.

In 2009 guvernul FRP va prelua puterea si Siv Jensen va fi ales Prim Ministru. Acest lucru este deja cunoscut. Este important sa intelegeti acest lucru. Alegerile sunt toate false si aceleasi persoane, din elita puterii, sunt alese de fiecare data, pe rand. Cautati in istoria politica a Norvegiei si comparati cu oamenii care conduc tara acuma.

Va rog sa faceti publice aceste informatii pe iternet. Atunci cand vine momentul, oamenii vor supravietui datorita informatiilor pe care le-au invatat de la diferite siteuri de pe internet.

Voi avea probleme datorita acestor postari, si de aceea nu vreau sa induc in eroare pe nimeni. Fac asta doar ca sa dau in vileag ceea ce se petrece in tara mea, si poate ca unii oameni vor reusi sa supravietuiasca vremurilor care vor urma.

Cu tot respectul
[Nume furnizat]

Dupa postarea de mai sus, am pus mai multe intrebari sursei noastre, care a raspuns cu informatiile interesante care urmeaza.

Paragrafele cu aliniat si marcate cu un ( * ), constituie in continuare informatii suplimentare, primite dupa ce am cerut o serie de intrebari de clarificare suplimentare.

Cnd am fost in armata am fost in [numele serviciului furnizat]. La un moment dat, am primit ordin sa mutam ceva dintr-o baza in alta.

Ni s-a spus: „NU PUNETI INTREBARI DE NICI UN FEL. FACETI_VA TREABA.” Mai tarziu, cand am aterizat in afara bazei, am fost imbarcati in camioane, in afara bazei, din fata unor usi imense pazite de personal militar.

Cel putin pareau ca erau militari, deoarece acestia aveau altfel de costumatii: uniforme portocalii cu negru, cele portocalii avand un triunghi auriu, iar cele negre un triunghi verde.

* Din cate imi amintesc, triunghiurile erau pozitionate cu varful in jos, ca un fel de piramida rasturnata, si aveau un simbol ciudat in interiorul lor. Mie mi s-a parut a fi litera „E”, dar liniile nu erau conectate ca la „E”. Avea forma unui „E” si in mijloc litera „E” era orientata inspre interior….nu era in nici o limba pe care o cunosc si in nici un caz nu era in norvegiana.

* Semnele nu erau, din cate imi aduc aminte, pozitionate in dreptul umarului, deoarece le-am vazut clar…ele erau in partea stanga a uniformei negre, putin deasupra pieptului si pe sepcile pe care le purtau. Insemnele nu erau foarte mari – ca si cele de dimensiuni obisnuite, dar suficient de clare pentru a le vedea.

Am trecut de acele usi imense. Ma gandeam ce naiba e asta, si am fost cam speriat la inceput. Era ca intr-un film stiintifico-fantastic. Aceasta a fost prima data cand am fost intr-o astfel de baza.

Apoi am traversat un tunel lung de 500 m, acolo fiind mult mai multi militari inarmati, pentru a ne insoti. Am fost impartiti in grupuri. Unii au plecat intr-o parte, iar eu si grupul meu am fost insotiti de cei imbracati in uniforme negre, pentru a merge in alta locatie. Cand am ajuns la capat am fost rugati sa ne punem niste masti pentru „protectia noastra”.

Ma gandeam.. pentru propria noastra protectie….nu suntem oare deja protejati fiind in ineriorul unui asemene asubteran urias si fiind paziti de atatea garzi inarmate ?

Apoi am fost invitati sa urcam in „tren”…de aceea stiu despre aceste trenuri. Functioneaza datorita unor cristale albastre cu energie, cred, sau cel putin asa parea. Apoi am urcat si l-am intrebat pe unul dintre gardieni „Ce este aceasta ?” El a raspuns: „Nu trebuie sa stiti acest lucru, domnule.”

* In partea din fata erau scaunele operatorilor, era un gemulet chiar in spatele lor, si chiar inainte de a porni se puteau observa cristalele mari, de culoare purpuriu-albastra, … o lumina care nu te orbea si chiar era placut sa o privesti. Nu am vazut nicaieri astfel de cristale si atata energie luminoasa. Ma gandeam ca aceasta trebuie sa fie sursa de putere.

* Mai tarziu, am vazut ca in baza erau oameni care lucrau la acele cristale purpuriu-albastre. Acestea erau mai mari decat cele pe care le-am vazut in „tren” – cca. un metru in lungime si erau aliniate unul dupa celalalt. Erau strabatute de lumina. Erau purpuriu-albastre, iar cand trecea lumina prin ele deveneau mult mai albastre si erau mult mai puternic colorate – oamenii purtau masti albe cu ochelari de protectie si se indepartau de langa cristale cand erau strabatute de lumina. Am la aproximativ 20 de m de ele si am fost grabiti cand ni s-a spus „Miscati-va acum”.

* De asemenea, cred ca acele campuri de energie prin care am trecut inainte de aintra in baza, erau controlate de aceste cristale, deoarece era acelasi gen de lumina – sau asa mi s-a parut mie. Daca imi amintesc mai multe, am sa va aduc la cunastiinta.

Am observat ca existau sisteme tubulare, iar alte trenuri mergeau asa de repede incat vedeai doar o lumina trecand. Cred ca acesta era un sistem pe baza de vacum, unde nu exista frecare.

* Trenurile aratau ca si tubul prin care treceau, doar ca erau pe dinauntru. Tubul era putin mai mare. Trenul era cca. 12 m in lungime, avea o forma scutita in fata si in spate, avea scaune pentru 10 persoane, cu tot cu operator. Acestea se puteau conduce in ambele sensuri si nu necesita intoarcerea lor. Am fost asigurat dupa ce am intrat inauntru si a fost destul de bine…dar, viteza a fost prea mare si mi s-a facut rau dupa acea calatorie.

* Exista si un spatiu pentru marfa, dar nu foarte mare. Erau o multime de astfel de trenuri, asa cum parea, si circulau in tuburi asa cum trece lumina flash. Nu poti sa vezi celelalte trenuri, deoarece totul se misca asa de repede incat uiti sa privesti in jur, mai degraba te concentrezi asupra propriului stomac cand te afli in interiorul unui astfel de tren.

Mai tarziu, dupa ce am trecut in politica, am aflat ce se afla in restul bazei si pentru ce era acea baza, ceea ce v-am povestit deja. Stiu doar ca atunci cand acest tren s-a pus in miscare – si se misca foarte repede – nu am vazut niciodata nimic asemanator. Mai tarziu, cand am ajuns in statie, am avut o senzatie de rau si alti oameni care au fost acolo s-au simtit la fel. Unul dintre gardieni a spus ca se intampla tuturor prima data.

Cand am ajuns afara, ni s-au dat ochelari si am fost rugati sa trecem prin sistemul de verificare. Aici totul devine foarte ciudat.

Acolo erau gardieni inarmati peste tot…si va amintiti ca v-am povestit despre acel camp de energie prin care trebuie sa treci. Ma gandeam ca nu ar fi trebuit sa ma aflu aici, si am fost putin speriat.

Apoi am trecut prin acel camp de energie si am ajuns intr-o alta camera. Am observat un ecran pe un perete, pe care scria HUMAN – NOT HUMAN – PURE – NOT PURE.

Dupa ce am vazut aceasta m-am gandit: Exista si „altii” in afara de oameni ??

* La punctul de control, cu camp energetic, era acel ecran despre care am mentionat inainte. Era un limbaj ciudat afisat pe ecran. Nu am vazut asa ceva inainte. Sub acesta erau litere, la fel ca „E” despre care v-am povestit – dar singurul lucru pe care am putut sa-l citesc a fost HUMAN – NOT HUMAN – PURE – NOT PURE.

[Project Camelot NOTA: asteptam clarificari asupra acestui lucru]

Gardienii ne-au oprit si ne-au zis sa ne schimbam hainele in alta camera si apoi sa mergem cu ei. Dupa ce am facut ce ni s-a cerut, a venit timpul sa mergem mai departe, in jos. Din nou, m-am gandit cat de mare este acest loc ? Tocmai am venit de-a lungul unui sistem feroviar, cu km de drum parcurs … si inca mai este ?

Apoi am fost dusi la un sistem de lifturi, cu scaune, care urma sa ne duca jos … sau, asa am crezut ca urmeaza sa se intample. Dar, a mers lateral aproximativ 3 min. In acest loc, timpul era necunoscut pentru mine, deoarece nu aveam nici o posibilitate sa stim cat e ceasul. Ne-a fost luat totul la punctul de control.

* La lift, imi amintesc ca am vazut o litera in forma de „casti” – ca acelea cu care asculti muzica. Era inclinata ca si cum ai privi-o din fata, si indreptata in jos.

Tot ceea ce pot sa spun este ca, atunci cand misiunea noastra s-a terminat, ma gandeam ca lumea nu este ceea ce pare si ca multe lucruri sunt ascunse publicului. Acest lucru imi provoaca tristete si imi este frica.

Mai tarziu, cand dm intrat in politica, am iceput sa caut mai adanc, deoarece aveam nevoie de mai multe raspunsuri. Ce am aflat, ca aceste baze sunt Arcile de salvare ale guvernului si unii oameni si militari, pentru a supravietui in interiorul lor. Va exista o amenintare din exterior, care urmeaza sa fie in anul 2012 si astfel specia umana trebuie sa supravietuiasca.

„Planeta X”, am aflat desprea ea din tot ceea ce am vazut pana acum. Guvernul cunoaste acest lucru si il tine secret fata de public. Au urmarit miscarea acestui obiect de mult timp, iar acum au fost transmise primele semnale din partea SUA.

Stiu ca exista 18 baze in Norvegia. Nu cunosc care vor fi pericolele, deoarece nu sunt om de stiinta. Dar, ceea ce stiu este ca, inainte de 2012 diferite guverne se vor retrage in acele baze, pe care le-au construit de-a lungul ultimilor 40-50 de ani.

Daca acest obiect se apropie, vor exista o multime de probleme pe suprafata Pamantului. Aceasta este tot ce stiu. De aceea acestia se duc in subteran…

Dca se intampla un astfel de eveniment, s-au asigurat ca timp de 5 ani sau mai mult, de stat subteran, este suficient ca sa evite acest lucru. Atunci cand vor sti ca este sigur la suprafata, vor incepe sa reconstruiasca. Am fost anuntati ca va trebui sa plecam inainte de 2012 si ca exista ceva in spatiu care va provoca distrugeri masive.

* Nu stiu daca exista vreo amentitare din cauza Soarelui. Nu sunt atata de familiarizat cu partea stiintifica a lucrurilor. Eu doar va spun ce am vazut, nimic mai mult.

Nu pot spune ca am zis deja prea multe, dar oamenii sunt acum avertizati in legatura cu aceasta…

Nu doresc ca prin aceasta sa provoc panica. Vreau doar sa spun publicului ce se va intampla, si am facut tot ce am putut in ceea ce ma priveste.

Cu tot respectul
[Nume furnizat]

………………………………………………………………………………………..

http://www.hotnews.ro/stiri-mediu-5523135-video-2012-furtuna-solara-puternica-putea-afecta-grav-infrastructura-mondiala.htm

Articol Hotnews: „In 2012, o furtuna solara puternica ar putea afecta grav infrastructura mondiala „
Cat de puternic ar fi afectata Terra de o furtuna solara? Aparent, un astfel de eveniment, petrecut la 150 de milioane de kilometri distanta, nu ar trebui sa aiba un impact deosebit. Un raport elaborat de NASA arata insa ca furtuna de particule solare din 2012 are sanse sa devasteze infrastructura modiala, relateaza revista de prestigiu New Scientist. „Suntem dependenti de tehnologiile moderne si tindem sa uitam ca Soarele poate produce dezastre in retelele de comunicatii, sistemul financiar, de transport sau de urgente”, se arata in raport.

Daniel Baker, seful comisiei care a elaborat raportul, specialist la Universitatea din Boulder, Colorado, arata ca „Oricare ar fi incidentul, de natura terestra sau spatiala, rezultatul poate fi unul devastator pentru societatea moderna, care este dependenta de sistemele tehnologice avansate.”

Este greu de crezut ca soarele ar sterge de pe suprafata Pamantului progrese pe care le-a realizat omenirea. Insa este posibil, sustin oamenii de stiinta. O furtuna solara poate provoca fenomenul CME (coronal mass ejection), un nor incarcat cu particule emanate de soare, care traverseaza spatiul cu viteze supersonice.

Un astfel de fenomen, supranumit Evenimentul Carrington, a lovit Pamantul in 1859, cand „cea mai puternica eruptie solara cunoscuta in istorie” a dublat temporar luminozitatea soarelui. Au urmat, timp de cateva zile, puternice furtuni magnetice cu impact major asupra Pamantului.

Concret, oamenii de stiinta efectele unui CME cu cele ale uraganului Katrina, la scara globala – o lume fara apa, electricitate, sisteme de comunicatie.

Activitatea soarelui se desfasoara pe cicluri cu o durata medie de 11,2 ani, determinand schimbarile climatice pe Pamant. Se presupune ca un ciclu solar este determinat de campul magnetic al Soarelui, care se inverseaza o data la 11 ani. Un ciclu magnetic complet dureaza 22 de ani.

Astazi, Soarele se afla aproape de un final de ciclu de 11 ani, iar furtunile solare vor creste in frecventa si intensitate spre varful activitatii, in 2012.

„Impactul unor evenimente climaterice severe”, mai mentioneaza raportul NASA, „poate cauza nu doar distrugerea sistemelor tehnologice existente, ci poate duce la distrugeri pe termen scurt si lung pe plan socioeconomic”.