• Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga în București, Iași, Cluj, Brasov, Timisoara ...și în toată țara pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  1) Metodele principale din Abheda sunt valabile (aproape toate) în cele trei lumi – fizică, subtilă (astrală) şi cauzală – şi ne vor fi utile chiar şi după aşa-zisa moarte. Ele au un caracter universal, deci nu sunt necesare doar celor care sunt pasionaţi ori au afinitate pentru Abheda Yoga ci sunt necesare oricărui om pentru a-şi înţelege viaţa.

  2) Ne permite să ne trezim spiritual, să ne trezim sufletul, să ne regăsim pe noi înşine – Sinele Suprem şi Nemuritor Atman.

  3) Trezeşte foarte uşor energia fundamentală Kundalini pentru persoanele care sunt cel puţin în mod aceptabil pregătite şi o ascensionează pe coloană fără riscuri, oferind un sistem fezabil pentru Kundalini Sadhana valabil şi în situaţiile unor manifestări foarte intense ale energiei Kundalini.

  4) Este o metodă nondualistă şi printre altele ajută oamenii explicându-le că

  – dacă ceva nu este în interior nu va putea fi gasit în exterior

  – dacă modificăm ceva în interior şi exteriorul se va modifica în mod corespunzător

  – dacă modificăm ceva în exterior, cel mai probabil interiorul nu se va modifica.

  5) Explică posibilitatea şi totodată necesitatea fundamentală de A FI ÎN ACELASI TIMP ÎN IMANENTĂ SI ÎN TRANSCENDENTĂ, adică în mijlocul vieţii celei mai concrete dar si în sfinţenie, sacru.

  6) Pentru că este printre foarte putinele căi ce oferă metode clare si teoretice si practice pentru a spiritualiza viata în fiecare clipă (şi nu doar atunci când ne e bine ori avem o stare spirituală armonioasă ori înaltă).

  Indiferent ce conţine viaţa, noi vom trăi starea în care „suntem în lume dar nu suntem ai lumii”, fără ca ceva să ne atingă cu adevărat, adâncindu-ne cu fiecare clipă trăită în pacea autentică a spiritului care este, de fapt prezentă descoperită ori nedescoperită în orice om.

  7) Abheda Yoga oferă adevărata Libertate, solutii pentru a evita orice formă de atasament şi de a-l transforma alchimic în calităţi spirituale, înălţătoare, ce se vor constitui în continuare într-un motor al evoluţiei noastre. Abheda Yoga transformă alchimic orice însuşiri penibile în calităţi şi virtuţi spirituale.

  8) Explică şi ajută să obţinem starea de adevărată fericire nonduală, fiind, din acest punct de vedere, o metodă emblematică pentru metodele de transformare spirituală.

  9) Explică metode pentru mărirea chiar până la cotele genialităţii a coeficientilor de inteligentă şi de inteligenţă emoţională.

  10) Disciplinează mintea, îi conferă forţa unui laser mental, dezvoltă virtuţile spirituale şi foremează caractere de elită.

  11) Precizează metode prin care putem înţelege menirea spirituală – cele două forme de dharma – interioară şi exerioară – şi prin care le putem împlini cu succes.

  12) Arată că destinul nu există şi descrie metodele prin care putem avea o viaţă înţeleaptă, în acord cu aspiraţiile noastre.

  13) Explică teoretic şi practic şi cultivă formele fundamentale de meditatie, cele care – foarte probabil – stau la baza multor meditaţii din univers.

  14) Arată în ce mod iubirea este fundamentală pentru orice fiinţă umană– şi mai ales faptul că esenţial este ca noi să iubim – şi cultivă şi rafinează aceasta.

  15) Arată care sunt metodele prin care apropierea dintre bărbat şi femeie ar putea să nu producă nicio cădere şi nicio impuritate.

  16) Oferă metode fundamentale pentru evoluţia în grup – familia spirituală kaula.

  17) Arată în ce mod iubirea este fundamentală pentru orice fiinţă umană– şi mai ales faptul că esenţial este ca noi să iubim – şi cultivă şi rafinează aceasta.

  18) Arată care sunt metodele prin care apropierea dintre bărbat şi femeie ar putea să nu producă nicio cădere şi nicio impuritate ci chiar evoluţie accelerată.

  19) Oferă metode pentru a străpunge ORICARE din cele 5 limitări interioare fundamentale – limitarea în spaţiu, timp, satisfactie, putere şi cunoaştere.

  20) Explică cu claritate într-un mod minunat – care este baza teoretică a procedeelor devoţionale bhakti, eliberând în felul acesta calea devoţională pentru foarte mulţi oameni care in mod normal considerau devoţiune o pierdere de timp.

  De fapt deschide calea devoţională pentru aproape oricine, deoarece oricine are dorinţe fierbinţi şi caută metode prin care să şi le împlinească.

  Aceasta este suficient pentru adevarata devoţiune, dacă ştim cum.

  21) Oferă metode eficiente de lucru cu mantrele.

  22) Arta de orice fel este susţinută de practica Abheda Yoga.

  23) Sportul poate fi practicat cu mult mai eficient de către persoanele care practica intensiv Abheda Yoga.

  24) Munca şi, chiar, Viaţa – în general, devin o Cale spirituală fascinantă pentru practicantul Abheda.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...