Cum poti imbina nevoile spirituale cu cele fizice astfel incat acestea sa fie in echilibru si a trai sa nu fie o lupta continua ci o placere ?

 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  Un maestru tibetan amintea situatia in care olarul nu pune lutul in mijlocul roti in miscare, ci il aseaza cumva excentric.
  Ei bine, lutul va cadea si poate chiar va crapa.
  Dar, totusi, totul este perfect in legatura cu roata sau cu lutul, acestea sunt foarte bune
  iar singura problema a fost aceeea ca lutul nu s-a aflat in centrul rotii.

  Aceasta este o analogie, binenteles, dar chiar exista metode esoterice pentru ca „lutul sa fie pus in centru”…

  Un aspect secret si valoros este faptul ca eficienta spirituala a oricarei actiuni este direct proportionala cu gradul de centrare in Inima.

  Metoda implica anumite forme de antrenament si cultivarea unei atitudini speciale in timpul actiunilor. Pentru cei care cred, aceste practici pot fi completate in mod fericit cu anumite raportari speciale la Dumnezeu, asa cum probabil nu prea ati intalnit. De ce ?
  Fiindca informatiile referitoare la obtinerea Calea Inimii si modul in care aceasta se practica in mijlocul vietii au fost ocultate iar practicantii au fost deseori prigoniti, deoarece metodele acestea ofera o mare putere si intelepciune si transforma viata insasi intr-o cale spirituala.

  Aceste metode te fac sa devii in mod simplu si firesc constient de al saptelea simt – simtul sacrului, astfel incat viata intreaga devine sfanta…

  Cum asa?
  Ei bine, fiindca atunci ceea ce este trecator sau pieritor devine evident ca este un simbol pentru ceea ce este netrecator sau etern…

  Poate am putea spune ca sunt multe cuvinte frumoase, dar trebuie sa spun ca este foarte adevarat si foarte eficient: aceste metode ale Caii Inimii – AdAnima au o mare eficienta.

  Leonard Radutz

  Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine

  …………………………………………………………………..

  adanimatitude-m.jpg

  Acest text este publicat sub licenta
  CREATIVE COMMONS.

  Este posibila si, chiar, dorita, copierea, distributia, retransmiterea a materialelor, dar cu mentionarea la loc vizibil, la inceputul materialului citat si la sfarsitul sau,
  a sursei,
  a autorului,
  a mentionarii licentei si conditiilor licentei Creative Commons
  si montarea unui link spre sursa.

  Daca doriti sa realizati un alt material cu textul AdAnima prin adaptare sa mentionati ca textul initial ne apartine, sursa, autorul si montarea unui link precum si licenta si termenii licentei sub care obligatoriu veti publica : Creative Commons.
  Sub aceasta licenta
  nu este permisa folosirea publicarea acestor texte pentru a obtine foloase materiale,
  chiar daca le publicati cu sursa, autorul si montarea unui link precum si licenta si termenii licentei sub care publicati: Creative Commons .


  Licenta Creative Commonsadanima1.jpg

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...