Ce naiba stim! - Coborand in Vizuina Iepurelui - FILM

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
27.12.2012
text de 
< 1 minut
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
27.12.2012
 - text de 
< 1 minut

Va invitam sa vizionati un  film care ne zguduie din temelii perceptia si atitudinea umana, este un film care a creat fani printre toate nivelurile de receptare, inteligenta si cunoastere.
Acest documentar foloseste ideile, conceptele si stiinta care sondeaza si scormoneste mintea omeneasca precum minerul într-o mina, dar reprezinta doar un punct de pornire de unde poate începe explorarea în profunzime a noii paradigme. Fizica cuantica a proceselor noastre interioare si granitele exterioare ale universului cunoscut sunt cele ce trebuie recunoscute. Desfacatorul de conserve pentru constiinta este reprezentat de însasi actiunea de a pune Marile Întrebari.
Necesitatea schimbarii paradigmei actuale într-una noua, care sa cuprinda constiinta printre factorii care influenteaza viata si realitatea pe Pamânt, pare sa fie una din cele mai importante concluzii pe care privitorul o poate avea la finele vizionării acestui documentar.

 

Pentru a vedea pe ecran mai MARE: în partea de jos-dreapta a ecranului de derulare, este un mic pătrat sau patru săgeți.

Dați click.

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross