Tabara spirituala „Yoga in Life” 2014 - Valea Siriului - in „Cabana 14 scaune”. Te invitam cu drag în spatiul Inimii spirituale a Sufletului tău!

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
02.04.2014
text de 
3 minute
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
02.04.2014
 - text de 
3 minute

yoga 1Dragi Prieteni,

Societatea Academică AdAnima are plăcerea să vă anunte că organizează o retragere (tabara spirituală) într-un paradis montan, la Cabana „14 scaune ” de pe Valea Buzaului, localitatea Siriu, la 120 km de Ploiesti.

foto_start

vilanoua
In tabara se vor preda invataturi nondualiste din yoga fundamentala Abheda - Calea Inimii (de fapt este cel mai important aspect al taberei) și se va practica yoga timp de aproape 5 zile (miercuri seara, joi seara, vineri, sambata, duminica), in perioada 30 aprlie-4 mai.

Este o ocazie specială de a ne cunoaște si de a practica intensiv anumite tehnici de yoga nondualistă Abheda Yoga (Calea Inimii) care pot fi foarte eficiente într-o astfel de retragere.

Va fi si o seara de petrecere spirituala, fara alcool, tutun si alte substante interzise de perspectiva yoghina, un spectacol al talentelor artistice si multe vizionari de filme spirituale speciale.

Poate participa oricine crede ca este interesat de un astfel de efort spiritual și că poate respecta optiunile celorlalti participanti, IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.129641a924ca11b19f4a566ca0f6e7d412b

Se vor face initieri in tipuri de meditatii care permit progresul spiritual, astfel incat oricine are aspiratia de a incepe o evolutie spirituala accelerata, poate avea acum ocazia sa o faca.

Persoanele care doresc sa fie insotite, pot participa astfel daca estimeaza ca este posibila o integrare armonioasa in tabara.

Retragerile spirituale de scurta durată au o mare eficiența deoarece căutătorul spiritual nu are timp să se blazeze, aspirația spirituală este proaspata și intensitatea trăirii maximă.

O astfel de retragere oferă un impuls spiritual enorm a cărui influentă va fi resimtita în saptamanile si chiar lunile urmatoare, în functie de aspirația fiecaruia si practica zilnica.

Se va realiza meditatie, initiere în Salutul Soarelui (varianta traditională nondualistă care este mult mai complexă), hatha yoga, yoga hrănirii, diferite forme de meditatie și metode de yoga conjuncturală în mijlocul vietii.

Este o invitatie pentru persoanele care vor sa realizeze un salt spiritual major în scurt timp și care sunt hotarate sa realizeze pentru aceasta un efort intensiv.

Se pot face plimbari și scurte drumetii pe munte.

Aspecte de organizare:

- costurile sunt urmatoarele:
30 lei/persoana/zi cazare ( este posibil sa va inscrieti si fara cazare urmand sa realizati aceasta individual, la alte pensiuni),
100 lei o taxa de participare in tabara
si
hrana pe zi (doua mese pe zi)- 35 lei

- transportul, in unele cazuri poate organizat prin conexarea cu alte persoane care au locuri libere în masina;
- este posibila si cazarea la cort, pentru persoanele care doresc aceasta (si au cort);noi avem cateva corturi ce pot fi folosite, dar este necesar sa aduceti propriile obiecte necesare pentru a dormi in ele: pături, lenjerie, eventual izopren.

- hrana este lacto-ovo-vegetariana (deci fără carne).

VA RUGAM SA NE COMUNICATI ACORDUL DUMNEAVOASTRA DE PRINCIPIU DE A PARTICIPA LA TABARA „ YOGA IN LIFE”.

Leo Radutz
...................................................................................
Vino cu noi! Te invitam cu drag în spatiul Inimii spirituale a Sufletului tău!
Inscrieri la Nicolae Bolintis - telefon 0722.288.549
contact: adanima@gmail.com

.......................................................................................

www.adanima.org

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross