Abheda yoga va invita la Ziua Internationala Yoga, 21 iunie 2016!

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
11.06.2016
text de 
2 minute
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
11.06.2016
 - text de 
2 minute

Pe data de 21 iunie 2016 va avea loc celebrarea Zilei Internationale Yoga, care a ajuns deja la a doua editie. Inca din luna decembrie 2014,  Organizatia Natiunilor Unite (ONU) a proclamat ziua de 21 iunie drept „Zi InternaționalaYoga”. Aceasta proclamatie a venit in urma adoptarii unei masuri propuse de prim ministrul indian Narendra Modi, care a spus ca yoga permite oamenilor „sa descopere sensul de unitate cu sinele, lumea si natura”.

India a propus aceasta data (de 21 iunie), deoarece ea reprezinta o zi importanta,  fiind ziua solstitiului de vara – o sarbatoare ce are o semnificație deosebita in multe culturi cu traditii milenare.

Trebuie sa amintim ca India este singura tara care un minister pentru yoga.
Noi avem convingerea ca, datorită importantei pe care yoga o are pentru viata firească a oamenilor, în viitor fiecare tara va avea un astfel de minister.
Daca nu practicati yoga poate ca o astfel de afirmatie v-ar putea parea stranie, dar atunci cand cineva simte lumina si energia pe care yoga o aduce in viata sa și universalitatea pe care o au metodele autentice yoghine tide să considere că o astfel de decizie politica este un fapt necesar.

Pentru a expansiona Ziua Internationala Yoga și frumusetea practicilor yoga va invităm la un eveniment dedicat eicare va avea loc pe data de 21 iunie 2016, insa a carui locatie nu a fost stabilita inca. Vom reveni cu amanunte pentru cei care doresc sa participle.

Să ne unim prin yoga, să descoperim împreună principiile acestei arte de a trăi prin iubire de sine, putere interioară, blândețe, recunoștință, bucurie și pace.

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross