Abheda Yoga Academy > ABHEDA YOGA - CALEA INIMII  > ADN poate fi modificat in timpul vietii prin evolutie spirituală…dar…atenţie…si prin involutie!

ADN poate fi modificat in timpul vietii prin evolutie spirituală…dar…atenţie…si prin involutie!

 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0727.531.412
 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • Un nou curs - ABHEDA Yoga pentru copii. DETALII ȘI ÎNSCRIERE
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................ARTICOLUL....................

  genetic
  O confirmare stiintifica a unei informatii aplicata de mai mult timp la Academia AdAnima:

  Nu suntem sclavii propriei specificitati ADN, ereditatea nu este o fatalitate…avem posibilitatea de a ne transforma, daca alegem sa facem aceasta !

  Acest lucru era cunoscut atat din traditia yoghina si, mai ales tantrica, cat si din perspectiva alchimiei occidentale.
  Aceasta din urma (in special alchimia transformarii interioare sau, mai bine zis, a propriei fiinte), desi a fost si este o cale de succes, este prezentata de stiinta oficiala drept o practica aberanta din care ar fi aparut chimia actuala.

  Informatia despre modificarea ADN uman in timpul vietii subiectului prin practica sprituala este esentiala si ea ar trebui sa schimbe din temelii conceptia asa-zis stiintifica unanim acceptata despre viata si despre evolutie.

  Ceea ce prezentam aici nu este singura confirmare stiintifica si va vom prezenta si alte opinii.

  Este bine ca ADN poate sa se modifice prin evolutie spirituala… dar va ganditi ce consecinte are involutia spirituala, generata de o societate condusa la prabusire interioara, de filme violente si horror, de sexualitate fără control şi iubire, de hotie si nemernicie aduse la rang de virtuti?

  Ce credeti, oare o sa vedem la stiri in prime time informatia ?

  Leonard Radutz, profesor AdAnima
  ………………………………………………………………………………………………

  din
  StiintaAzi.ro

  “O echipă de cercetători americani de la Massachusetts General Hospital au ajuns la concluzia că practicile de relaxare, precum exercițiile yoga sau meditația, sunt capabile de a modifica răspunsul genelor în condiții de stress. Studiul a fost publicat în revista PLoS one.
  Practica Yoga şi meditaţia au efecte la nivel de ADN

  Practica Yoga şi meditaţia au efecte la nivel de ADN, arată un studiul a fost efectuat în cadrul Benson-Henry Institute for Mind Body Medicine at Massachusetts General Hospital, Chestnut Hill, Massachusetts, United States of America (Institutul pentru Minte și Corp al Spitalului General Massachusetts din Chestnut Hill, Massachusetts, Statele Unite ale Americii).

  Practicile minte-corp care induc o reacție de relaxare (RR) sunt folosite de mii de ani pentru a preveni sau a trata boli, afirmă www.plosone.org. Reacția de relaxare este considerată a fi contrapartea reacției de stress, (cunoscută și sub numele de fight or flight – în traducere luptă sau fugi), determinând un consum redus de oxigen la nivel tisular, reducerea stressului psihologic și creșterea eliminării oxidului nitric prin respirație. Aceste caracteristici au sugerat posibilitatea ca RR să inducă anumite schimbări în procesul de exprimare al genelor.

  Studiul a fost efectuat pe 3 grupuri diferite: grupul M format din 19 indivizi care au practicat tehnici RR o perioadă lungă de timp (cel puțin 4 ani), grupul N1 format din 19 indivizi sănătoși, de control (grup de referință și grupul N2 format din 20 de indivizi care au urmat cursuri RR pentru 8 săptămâni. Pentru toți participanții la studiu s-au efectuat profile transcripționale sangvine complete (colectarea și analiza genelor exprimate). 2209 gene au fost exprimate în mod diferit în grupul M față de grupul N1 și 1561 de gene au fost exprimate diferit în grupul N2 față de grupul N1 și foarte interesant, aceste două grupuri au avut 433 de gene exprimate în comun. La ambele grupuri de practicanți s-au observat schimbări semnificative în cadrul mecanismelor celulare, schimbări care ar putea contracara efectele negative ale stressului cronic.

  Printre tehnicile și metodele enumerate de cercetători a fost diferite tipuri de meditație, rugăciunea, yoga, exerciții de respirație, tai chi, relaxarea musculară, biofeedback, qi gong.

  Concluzia acestui studiu este că există diferențe clare la nivel de expresie genetică în grupul practicanților de lungă durată comparativ cu cei care nu au practicat niciodată. Stressul psihosocial este unul dintre cei mai temuți inamici ai sănătății, cu vaste implicații la nivel celular. Odată cu avansul accelerat al tehnologiei și al nanotehnologiei, studiul genelor și al modului cum acestea sunt influențate de diferiți factori, cum acționează și cum se exprimă, devine mai accesibil, iar rezultatele conferă detalii din ce în ce mai intime. Stressul accelerează îmbătrânirea celulară, grăbește moartea celuleor și încetinește procesele de reparație și înnoire. Practicile care induc RR au rezultate clinice probate în alinarea simptomelor unor tulburări cauzate de stress ( cu afectare cardiacă, imunologică, diverse stări inflamatorii, durere).

  Acest studiu a fost realizat foarte în detaliu și poate fi citit pe larg la PLoS ONE. După declarațiile oamenilor de știință implicați în proiectul de mai sus, acesta este doar începutul, iar cercetările viitoare vor determina valoarea terapeutică a acestor tehnici precum și durata pentru care ar trebui practicate în scopul de a obține rezultate în contracararea stressului.”


  Cititi si una din surse

  ……………………………………………………………………………………………………………………..

  “UIMITOR- O descoperire a cercetătorilor ruşi
  ADN-ul poate reacţiona la limbajul vorbit al omului
  de Bogdan MUNTEANU | 22 OCTOMBRIE 2008

  O „nouă medicină“ ar putea „convinge“ genele, prin frecvenţe radio şi luminoase, să-şi repare singure cromozomii cu defecte
  Descoperirea arată de ce gândirea pozitivă poate avea aşa o mare influenţă asupra organismului

  ADN-ul poate reacţiona la limbajul vorbit al omului
  ADN-ul uman din ţesuturile vii (nu şi cel din eprubetă) cunoaşte regulile sintactice şi semantice de bază ale limbajului uman, astfel că îşi poate modifica structura dacă „i se vorbeşte”, a descoperit o echipă de cercetători ruşi, condusă de biofizicianul Piotr Gariaev. Astfel, nu ar fi nevoie de intervenţiile de tip „chirurgical” pentru a altera genele, ci de a „comunica” cu ele, dacă un medic doreşte corectarea unui cromozom cu un anumit defect, care predispune la o boală genetică.
  În timp ce , în Occident, cercetătorii „disecă” lanţul ADN pentru a extrage anumite gene sau doar mutaţia, academicianul Piotr Gariaev propune „convingerea” genelor să acţioneze singure. El a descoperit că moleculele alcaline din ADN respectă regulile gramaticale folosite în toate limbajele umane. Desigur, genelor nu li se poate vorbi direct prin cuvinte, ci prin modularea frecvenţelor radio şi luminoase care acţionează asupra lor, modulare efectuată în funcţie de cuvinte şi structurarea lor în propoziţii.
  Câtă vreme structura acidului dezoxiribonucleic (ADN-ului) uman pare fi aceeaşi cu a limbajului uman, se pot folosi cuvinte şi propoziţii pentru a-l influenţa, mai ales că, la nivelul cromozomilor, există un sistem ideal de recepţie a frecvenţelor luminoase. Cromozomii vii funcţionează exact precum computerele holografice, folosind pentru transferul de informaţii o radiaţie laser generată endogen, chiar în interiorul ADN-ului. Pentru Gariaev, membru al Academiei de Ştiinţe a Rusiei, ideea de „chirurghie moleculară” – când geneticienii occidentali separă genele „rele” de cele „bune” – este o „barbarie”, câtă vreme potenţialul „geneticii vibraţionale” (comunicarea cu genele) se arată imens.
  Majoritatea geneticienilor occidentali consideră că 90% din ADN este „inutil” în formarea corpului uman. În acest scop, organismul fiecăruia dintre noi ar putea fi „reconstruit” din  informaţia suficientă stocată numai într-o zecime din informaţiile conţinute de lanţul ADN. Totuşi, lingviştii ruşi au descoperit că tocmai această parte de 90% respectă în cea mai mare măsură regulile gramaticale şi ar fi susceptibilă „a răspunde” la mesaje structurate în funcţie de aceste reguli, chiar dacă sunt transmise prin unde radio sau luminoase, nu vorbire propriu-zisă.
  Cercetările confirmă „puterea gândului“
  Descoperirea echipei lui Gariaev atestă ceea ce ştiinţa seculară a ultimelor veacuri a respins, anume că organismul uman este „programabil” prin cuvânt, prin limbaj, prin gând. Fie că programarea vine „din voia lui Dumnezeu” (prin intermediul sfinţilor), fie în urma unor „formule magice” (folosite de şamani, spiritişti, hipnotizatori), ea este posibilă.
   De-a lungul secolelor, numai „cei iniţiaţi” în diferite tehnici spirituale puteau să comunice direct cu organismul lor sau al altora, însă cercetătorii ruşi cred că ar putea construi un dispozitiv medical care să comunice cu ADN-ul, la o frecvenţă adecvată pentru a obţine vindecarea de diverse afecţiuni.”


  Sursa

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Your comment...NameE-mail