Astazi 21 septembrie, o zi minunata de toamna, este ziua in care serbam o superba triada alcatuita din:

–          Echinoctiul de toamna sau sarbatoarea recoltelor;

–          Ziua internationala a Pacii;

–          Ziua  mondiala a Gratitudinii.

yin yangEchinoctiul este momentul de echilibru, momentul in care ziua este egala cu noaptea, energia yin este in echilibru cu cea yang, energia feminina este in echilibru cu energia masculina.

Pacea si Gratitudinea care impreuna cu Iubirea Neconditionata reprezinta stari vibrationale extrem de inalte, vin sa se armonizeze cu aceste energii ale naturii.

Gratitudinea este o stare care atrage dupa sine cel mai rapid si eficient, toate acele lucruri sau conjuncturi necesare pentru a crea si mai multe motive de a trai starea de gratitudine (conform legii atractiei).

In acest context, consideram ca filmuletul postat mai jos vine sa exprime din plin starea de gratitudine si de recunostinta, rezonand cu o stare de armonie intre principiul feminin si cel masculin.

Iata ca in sfarsit, avem ocazia sa vedem modul in care barbatii incearca sa creeze o reconciliere cu eternul feminin, chiar daca nu este 8 Martie! In acest filmulet mai multi barbati isi cer scuze femeilor din intreaga lume, in numele tuturor barbatilor pentru modul gresit in care acestea au fost tratate de-a lungul ultimelor milenii.

Oare sa fie acesta inceputul unei noi ere in ceea ce priveste relatia dintre feminin si masculin pe aceasta planeta?