2 % pentru AdAnima

 • Înscrierile la noi cursuri ABHEDA Yoga pentru începători se fac ACUM
 • pentru a primi informații si articole puteti trimite email-ul dv la abheda.yoga@gmail.com sau sms cu emailul dv. la 0788.377.773
 • suntem pe Facebook AICI
  • ...................Gataa ... citim ARTICOLUL....................

  Stiti ceva?
  Puteti ajuta mult Yoga fara sa cheltuiti nimic!

  ajutorPrin facilitatea 2% din Codul Fiscal, contribuabilii persoane fizice au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe venit platit deja statului roman catre o entitate non-profit.

  Doriti sa va dezvoltati personal si vreti sa schimbati ceva in modul dumneavoastra de viata, sa eliminati tot ce-i negativ si sa contribuiti si dumneavoastra cu o mica „picatura” la schimbarea in bine a societatii?

  Redirectionati 2% din impozitul dumneavoastra anual pe venit pentru Asociatia Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine !

  2% pentru educatia non-formala, dezvoltarea personala si profesionala!

  Daca esti de acord te invitam in Academia pentru Transformare si Cunoastere de Sine Academia AdAnima si in campania 2% pentru AdAnima!

  1. Facilitatea 2% pentru ONG

  Facilitatea 2% permite tuturor cetatenilor romani care au realizat venituri legale, impozabile, sa decida modul cum se intorc in societate doua procente (2%) din impozitul platit deja catre stat, directionand aceasta suma catre o organizatie non-profit.

  In mod practic, dumneavoastra decideti cum statul va cheltui cei 2% – suma pe care deja ati platit-o, din impozitul pe veniturile realizate de dumneavoastra !

  Atentie: aceasta suma NU este o donatie sau o sponsorizare din partea dumneavoastra, ci este de fapt parte a bugetului de stat – la care ati contribuit prin impozitul platit pe veniturile realizate- suma pe care dumneavoastrea decideti sa o directionati catre o entitate non-profit, precum Academia AdAmina societate non-profit din Romania.

  2. De ce AdAnima?

  Dumneavoastra aveti dreptul sa alegeti organizatia pentru care sa directionati 2%, daca veti opta pentru o alta organizatie non-profit va recomandam sa cercetati atent mai multe ONG-uri ca sa stiti ce cauza sustineti si daca credeti in ea.
  Sustineti un ONG din inima, nu din obligatie!

  Academia AdAnima este o Organizatie Non Guvernamentala (deci este o organizatie nonprofit) care are ca si scop Spiritualitatea traita in mod firesc in mijlocul vietii deoarece consideram ca este felul natural in care viata trebuie traita, iar solutia Caii Inimii este si scopul existentei oricarei fiinte.

  In concluzide dorim SA FACEM BINELE daca se poate cat mai mult si cat mai des, doar celor care il doresc si au nevoie de el.

  Vrem sa ii ajutam pe oameni pentru a ajunge la o STAREA DE INTELEPCIUNE, O CUNOASTERE DE SINE SUPERIOARA, acestea fiind determinate de virtuti etice, morale si spirituale.

  Dorim sa cultivam armonia in societate si iubirea in relatiile de cuplu, suntem pentru promovarea prosperitatii spirituale si materiale, pentru promovarea unei vieti sanatoase si in deplina armonie cu natura.

  Informam si invatam cum sa ne protejam bogatiile naturale si cele traditionale, cum sa ne pastram viu spiritul nostru national.
  Academia AdAnima nu se implica in lupta politica, nu are legaturi cu societati secrete sau ”discrete” si nu are scopuri conexe cu acestea.
  Ne adresem tuturor oamenilor, indiferent de religie, rasa, sex sau varsta, daca cred in Dumnezeu sau sunt atei.
  Academia Adanima NU este o secta religioasa şi nu are legaturi cu astfel de organizatii.

  3. Cum si cine poate participa la aceasta campanie

  I. Orice persoana fizica care a avut, in 2011, venituri impozabile, care pot fi venituri doar din salariu, sau daca a avut si alte venituri din activitati independente, poate sa decida sa directioneze catre ACADEMIA ADANIMA 2% din impozitul platit deja catre stat – aferent veniturilor realizate in 2011.

  II. Daca reprezentati o ORGANIZATIE sau COMPANIE, va invitam sa fiti alaturi de noi, deoarece societatile comerciale care inregistreaza profit, din punct de vedere fiscal pot sa doneze (sponsorizeze) un ajutor gratuit in valoare de 3 la mie din cifra de afaceri care se scade din impozitul pe profit datorat statului .

  Deci 3 la mie din cifra de a faceri (dar nu mai mult de 20 % din profitul de platit la stat) se poate plati catre ONG si se scade legal din valoarea impozitului ce trebuie platit in mod normal, conform legii.

  Extras din codul fiscal Titlul 2, Cap. II, articolul 21, alineatul (4), litera p)

  „Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

  Este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
  Nu depaseste mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.”

  indexSPONSORIZAREA, desi este o CHELTUIALA NEDEDUCTIBILA, NU I SE APLICA IMPOZIT de 16%. SPONSORIZAREA ESTE TOTAL DEDUCTIBILA DIN IMPOZIT, daca se incadreaza in limitele impuse de codul fiscal (sa nu fie mai mare 3 %0 (mie) din Cifra de Afaceri, si de 20% mai mare din impozit).
  Pentru aceata va rugam sa ne contactati la www.adanima.ro pentru a va propune un contract de sponsorizare.

  4. Ce implica aceata campanie

  I. Nu costa nimic;
  II. Companiile detin controlul fondurilor, transparenta;
  III. Companiile pot influenta gestionarea fondurilor.

  De fapt, firma care face aceasta actiune nu plateste ceva din banii ei, ci din cei pe care trebuie sa ii vireze la stat, atat doar ca ii directioneaza acolo unde ea doreste pentru a ajuta la:

  – dezvoltarea personala si spirituala astfel ca aceasta sa devina accesibila pentru toti;
  – impreuna putem creste nivelul de succes al fiecarui membru al societatii;
  – oamenii au nevoie in viata de indrumare si modele veritabile pentru a atinge succesul, iar cu astfel de oameni Romania se va putea dezvolta pe termen lung, devenint o tara mai buna si implicit mai puternica, iar aceasta se poate realiza doar prin EDUCATIE.

  5. Ce trebuie sa faceti

  Daca ati ajuns sa credeti in misiunea noastra si sa impartasiti valorile noastre, va invitam sa sustineti Academia AdAnima directionand catre 2% daca sunteti persoana fizica, sau 3 la mie daca sunteti societate, din impozitul platit deja statului.
  Este foarte simplu sa directionati 2% catre Academia AdAnima: descarcati formularul pre-completat, il completati si il depuneti la ANAF personal sau il trimiteti prin posta catre ANAF si in final ne confirmati ca l-ati depus.
  Ca sa puteti directiona 2% din impozitul datorat statului aferent veniturilor tale din 2011, trebuie ca in 2011 sa fi avut venituri impozabile, provenite din orice surse legale: salariu, PFA, profesii libere (avocati, medici, contabili si alte profesii), venituri din chirii, burse sau orice alt tip de investitii.

  I. Completare declaratie fiscala (230 sau 200)

  Daca ati obtinut venituri in 2011 DOAR DIN SALARIU descarcati declaratia fiscala 230, click aici, o imprimati in doua exemplare si o completati la punctul I cu :

  – date de identificare a contribuabilului (datele dumneavoastra);

  – la punctul II – Destinatia sumei , subpunctul 2. Sustinerea unei entitati non profit , bifati si copletati date le acestea:
  As. Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine,
  cod de identificare fiscala: CIF 23341996
  cont bancar : RO 65 BTRL 0460 1205 J959 38XX Banca Transilvania Sucursala Militari

  – data si semnatura (semnatura contribuabil).

  SAU

  Daca ati obtinut venituri in 2011 DIN ALTE SURSE descarcati declaratia fiscala 200, imprimati declaratia in doua exemplare;

  – la punctul I completati declaratia cu datele dumneavoastra;

  – la punctul III – Destinatia sumei , subpunctul 2. Sustinerea unei entitati non profit , bifati si copletati date le acestea:
  As. Societatea Academica AdAnima pentru Transformare si Cunoastere de Sine,
  cod de identificare fiscala: CIF 23341996
  cont bancar : RO 65 BTRL 0460 1205 J959 38XX Banca Transilvania Sucursala Militari

  – datati si semnati (semnatura contribuabil).

  II. Depunere declaratie la ANAF
  Dupa ce ati completat si semnat declaratia in dublu exemplar, mergti la ANAF – Administratia Financiara de care apartineti (ca si domiciliu fiscal) si sa depuneti personal declaratia (230 sau 200, in functie de caz). Este obligatoriu sa mergeti la Administratia Financiara de care apartineti, in alta parte nu se accepta.
  Exista optiunea de a trimite si prin posta declaratia, insa nu este recomandabila aceasta optiune (se poate pierde pe drum, adresa unde se trimite poate sa nu fie corecta si alte aspecte). Daca totusi o trimiteti prin posta, trebuie sa o trimiteti prin posta cu confirmare de primire la adresa Administratiei Financiare de care apartineti.
  Termenul limita pentru depunerea declaratiei este 15 mai 2011. Recomandam sa depuneti din timp (pentru a evita aglomeratia si alte evenimente neprevazute).

  III. Confirmare depunere (optional)
  Acest pas este necesar in semn de multumire pentru cei care directioneaza 2%.
  Dupa ce ati depus declaratia la ANAF, veti ramane cu un exemplar stampilat de ANAF.
  Trimiteti aceasta declaratia scanata prin email pentru a confirma ca ati depus-o.
  Pentru declaratia 200 nu trebuie sa trimiteti decat PRIMA si ULTIMA pagina. Declaratia 230 are o singura pagina.

  Filmul despre Abheda Yoga Academy si Kundalini varianta rezumată - (20 min) Dacă doriți, AICI puteți găsi filmul intreg...