Asset 1

Retragere spirituală Abheda la unison – dec 2016 – in solitudinea propriei locuințe

Dragi colegi,
pe 29 și/sau 30 decembrie 2016, cei care doresc pot realiza o retragere spirituala individuala la unison iar cursantii care au initierea pot realiza Retragerea Spirituala Devotionala de 24 de ore.

Totusi, TOTI CURSANTII CARE DORESC pot realiza retragere spirituala INDIVIDUALA pe 29 si/sau 30 decembrie, IN SPATIUL IN CARE DORESC SI LE ESTE ACCESIBIL, ideal fiind sa inceapa de dimineata pana a doua zi dimineata, dar, in functie de posibilitati, fiecare practicant propunandu-si de la inceput si realizand o durata mai lunga sau scurta de 24 de ore.

Cel mai bine este sa se tina post negru numai cu apa, in izolare, fara a se vorbi cu nimeni in afara de Doamne-Doamne, fara a citi… in afara informatiior necesare pt. retragere SI FĂRĂ TELEFON ORI INTERNET

Este un moment al reflexiei, evaluarii, al adancirii intelegerii metodelor yoghine. Va readucem aminte ca una din o tintele tehnice in aceste retrageri este realizarea Artei Gratiei pentru cel putin 4 ore (in total).

Acestea sunt momente in care Ordinea Universala ne-ar putea impune schimbari majore, CARE SUNT SI IN FUNCTIE DE PROPRIILE NOASTRE ALEGERI SI DE HOTARAREA PE CALEA SPIRITUALA PE CARE O DOVEDIM.

Asset 1