Inainte eram un adevarat las cand venea vorba de relatii

Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
19.10.2016
text de 
2 minute
Scris de 
Leo Radutz
 in data de 
19.10.2016
 - text de 
2 minute

Mă numesc Lucian Iancu.
Când eram in liceu, pe la 18 ani, a inceput sa apara in mine o dorinta de a cunoaste necunoscutul, asa ca am inceput sa caut…
De-a lungul anilor, am participat la cursuri de:
Gnoza,
Reiki,
Inforenergetica (1 an),
ATIH (conceput de Drunvalo Melchizedek),
Cursuri PSY-IT tinute de Albert Ignatenko.
Am practicat hermetismul
la inceput de unul singur (din cartea Initiere in Hermetism) si apoi am fost elev(prin intermediul online) la o scoala ce preda acest lucru.

Toate aceste cursuri au avut diamantele lor, mai mari sau mai mici, am invatat de la fiecare si m-au ajutat sa cresc… insa toate palesc in comparatie cu lucrurile pe care mi le-a oferit si mi le ofera Abheda Yoga.

Primul lucru pe care l-am obtinut a fost curajul in iubire.

Inainte eram un adevarat las cand venea vorba de relatii, gasind tot felul de scuze mentale... insa prin Abheda Yoga am reusit sa capat aceasta calitate si, ca urmare, am cunoscut o fata minunata.

Am aflat despre continenta si despre faptul ca energia sexuala nu ar trebui risipita, lucru care a fost si este pentru mine extrem de benefic.

Am capatat mai multa incredere in mine, am inceput sa nu ma mai supar, sa nu ma mai cert, sa imi dau seama cand gresesc si sa fiu capabil sa imi cer scuze atunci cand o fac.

Am devenit mai detasat, nu ma mai ingrijorez atunci cand nu imi mai iese un lucru pentru ca stiu ca nu depinde numai de mine, am inteles ca a fi ingrijorat inseamna a nu avea incredere in Dumnezeu.

Sunt mai calm, pacea interioara a crescut si continua sa creasca, legatura mea cu eea ce eu consider că este Dumnezeu este din ce in ce mai mare si pot spune cu convingere ca mi-am gasit drumul si depinde doar de mine cu ce viteza il parcurg.

Datorita acestei cai (Abheda Yoga) si a indrumarii pline de intelepciune si iubire a profesorului, simt ca fiecare zi este o binecuvantare.

Am inteles ca exteriorul este doar un catalizator si ca fericirea vine din interior si.... nu rareori - SUNT FERICIT!

Îți place ceea ce facem?

Ai vrea să susții Abheda ori Revolutia Omului Bun ?
*Abheda este un ONG care își desfășoară activitatea cu ajutorul donațiilor.
Donează foaarte ușor aici
" Găsește o idee
  care ar putea face
  lumea mai bună
  și pune-o în practică ! "
© Copyright Abheda Yoga 2023. Toate drepturile rezervate.
magnifiercross