Luna Plina in Leu – 24 ianuarie 2016, ora 03:45 – semnificatii astrologice

Acharya Leonard21/01/2016
„ABHEDA este o revoluție etică, morală și de suflet care poate schimba cu adevărat lumea... dacă începem întâi cu noi.” Acharya Leonard

Radio OM BUN - un radio pentru suflet, minte și spirit

Dacă treceti pe „pause” radio-ul „așteapta” pana cand il reporniți. Dacă doriti sa ascultati apoi transmisia din momentul prezent, faceti „refresh” la pagină.

Luna Plina poate aduce lumina, adevar, intelegere in viata noastra, in actiunile noastre, ne poate lumina si arata drumul cel bun.

 INFLUENŢA NEFASTĂ A LUNII PLINE ESTE DE ± 18 ORE FAŢĂ DE MOMENTUL DE MAXIM, adica de pe 23 ianuarie, ora 09:45, pana pe 24 ianuarie ora 21;45! Această perioadă de influenţă reprezintă toleranţa de ± 8 grade din aspectul de opoziţie dintre Soare şi Lună.

Ce este bine sa evitam in aceasta perioada: este neintelept sa facem dragoste in perioada de influenta nefasta a Lunii Pline. In timpul actului amoros, datorita fuziunii si dilatarii aurice profunde dintre cei doi iubiti, apare o foarte mare posibilitate de a prelua, intr-un mod inconstient, vibratiile negative existente in mediu. S-a constatat ca acele cupluri care NU respecta aceasta interdictie, se confrunta mult mai des cu probleme si tensiuni penibile, care nu au au adeseori nici o motivatie, respectiv asta exacerbeaza manifestarea geloziilor, a tendinţelor posesive, a pretentiilor si uneori a starilor de violenta verbala, psihică sau chiar fizica.

 

Tripura Sundari – 22 ianuarie 2016

Cu 48 de ore inainte de momentul astral de Luna Plina, are loc ziua de Tripura Sundari, o zi deosebit de speciala, atunci cand influenta acestui astru este extrem de benefica asupra planetei noastre. In aceasta luna, ziua de Tripura Sundari are loc pe data de 22 inauarie 2016, o zi privilegiata, fiind denumita ziua frumusetii, si armoniei universale (Tripura Sundari simbolizand Marea Putere Cosmica a frumusetii, armoniei si iubirii divinie). Este ziua in care putem sa ne temperam pornirile si ambitiile egoiste prin constientizarea adevaratelor noastre aspiratii, fiind o zi pe care merita sa o consacram iubirii, artei, frumusetii, actiunilor pline de daruire. Pentru cei care se afla intr-o relatie de cuplu este un moment privilegiat in care pot realiza procedeul sectret Maithuna.

Trebuie să avem în vedere că influenţa Lunii se manifestă în primul rând asupra lichidelor din organism, respectiv asupra psihicului. Tocmai din această cauză simbolismul lunar este în legătură cu subconştientul, cu apa, cu sensibilitatea, receptivitatea, adaptabilitatea, instinctul.

Cercetările întreprinse în perioada de Lună Plină au arătat că majoritatea oamenilor tind spre un comportament instinctual, ceea ce afectează drastic puterea decizională, discernământul. Acesta este şi unul din motivele pentru care nu se recomandă să luăm decizii pe Lună Plină, deoarece acestea pot fi ori pripite, ori rezultatul influenţei mediului şi a diferitelor persoane cu care interferăm, respectiv a ultimelor evenimente care ne-au impresionat (şi încă sunt la « suprafaţă » în subconştientul nostru).

 

Aspecte specifice

 

Luna Plina se formeaza in semnul Leului pe data de 24 ianuarie 2016, la ora 03:45, ora Romaniei pe gradul 3:29  si este o faza a Lunii in care Luna in Leu este in opozitie perfecta ( aspect astrologic de 180 grade ) cu Soarele in Varsator aflat pe acelasi grad,  3:29. Dupa cum ne-am obisnuit, stim deja ca momentul astral de Luna Plina ne aduce in prim plan, promisiunea implinirii unor activitati incepute la Luna Noua care s-a format in acelasi semn, deci tot in Leu, in luna august 2015, cand am plantat “semintele”, iar acum vom culege roadele, depinde de cum am “udat” si ingrijit gradina in acest interval de timp.

 Cei care vor fi mai mult influentati de aceasta energie astrala, vor fi cei care sunt nascuti in jurul datei de 24 ianuarie, mai, august sau noiembrie ( plus, minus 3 zile), ei vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul , descendentul , MC sau orice planeta personala in jurul gradelor 3 din Leu, Scorpion, Varsator si Taur (semnele fixe.).

Luna Plina in Leu aduce “ lumina “ in visele noastre marete, suntem ajutati sa vedem care dintre acestea pot fi realizate si care trebuie sa le dam deoparte.

Cu Luna in Leu in opozitie cu Soarele in Varsator ( faza de Luna Plina in Leu ) suntem ajutati sa acordam idealurile noastre cu cei din jurul nostru, dintr-un grup, dintr-o societate, sa gasim oamenii, situatiile de viata care ne ofera placere, bucurie, sprijin, sa fim umani si plini de speranta.

Aceasta Luna Plina activeaza axa II-VIII, o axa care ne vorbeste despre valorile materiale si valorile sufletului, despre taxe fie ca vorbim de taxe materiale, spirituale.  Luna Plina in casa VIII este un moment de transformare profunda ce accentueaza aspectele ascunse ale vietii, motivatiile din spatele actiunilor, realizarilor noastre.

Perioada de miscare retrograde a lui Mercur aflat in Capricorn se apropie de final iar la acestei miscari incetinite Mercur il intalneste pe Pluto in Capricorn. Aceasta fuziune este un aspect investigator care merge dincolo de aparente, aduce la suprafata stiri inedite legate de putere, sefi, bani, valori, proprietati.

Luna este asociata in general cu trecutul, si ne ofera o imagine a experientelor si comportamentelor noastre din trecut care ne impiedica sau ne ajuta sa ne exprimam si sa ne adaptam prezentului. Toate lucrurile converg catre prezent chiar daca trecutul continua sa ne influenteze atitudinile, actiunile, orientarile. Soarele simbolizeaza orientarea noastra prezenta dar in opozitie cu Luna in Leu, judecatorul divin  nu stie sa minta in legatura cu faptele noastre din trecut. Cu alte cuvinte, suntem invitati sa culegem ceea ce am semanat, iar daca nu suntem multumiti de rezultat, sigurul lucru pe care il avem de facut este sa plantam “seminte karmice” mai bune.

 

Sursa: http://adriana-astro.com/

Abheda Yoga este o cale deosebită, rară, care poate cu adevărat să ne transforme. Putem dezvolta chiar și ceea ce nu am primit prin naștere și genetică sau nu am reușit să realizăm prin educație și alte influențe formatoare.
Acharya Leonard
Copyright Abheda Yoga 2021 © Toate drepturile rezervate.
Top magnifiercross